تهیه ی رولت مرغ گرداوری شد
با شنیدن نام رولت همه ی ما به یاد انواع شیرینی با طراحی رولت خواهیم افتاد ، اما باید این نکته را به خاطر داشته باشید که منظور از رولت شکل خاص موجود در طراحی به شمار می رود. رولت ها اغلب از یک سری مواد ساده تهیه می شوند و با شکل خاصی رول می شوند ، در نهایت قطعه قطعه شده و قابل استفاده خواهند بود. در این بخش از آشپزی قصد داریم تا شما را با مراحل تهیه رولت مرغ بیشتر آشنا کنیم.
در ابتدا نیاز است تا یک سینه مرغ را به صورت کامل در اختیار داشته باشید. سپس باید از یک سری مواد برای پر کردن داخل رول ها نیز استفاده کنید. این مواد باید از نوع معطر باشند تا بتوانند از بوی مرغ به شیوه ی خوبی جلوگیری نمایند. معمولا سبزی هایی که از نوع ریحان یا گشنیز و جعفری باشند می توانند چنین بو و انتقال مزه ای را با خود به همراه داشته باشند. پس از آن باید از یک پیاز نسبتا بزرگ و همچنین ادویه جات به همراه آب گوجه و روغن از نوع زیتون بهره ببرید. وجود چند قطره از لیموترش تازه می تواند بوی و مزه ی خوبی را به رولت مرغ شما بدهد.
گوشت مرغ به همراه مواد باید چند ساعت در کنار یکدیگر قرار گیرند ، سپس می توانید این مواد را بخصوص گوشت ها را در یک کیسه فریزر قرار داده و آنها را با هر وسیله ای که دارید بخوبی بکوبید. شما می توانید گوشت های له شده را در یک سینی که نچسب باشد پهن کنید و مقداری از مواد را درون آن قرار دهید. این ترکیب باید به صورت کامل درون فر یا ماهی تابه پخته شود. در نهایت می توانید از برش های کوچک رولت مرغ خود برای مهمانان سرو نمایید.
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0